Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

FoTer 84

14. 12. 2009 22:22
Re

Henryho bych jeste chapal, byla to z jeho strany instinktivni reakce, myslim ze zadny fotbalista by se v takove situaci nepriznal..navic se pak alespon omluvil a tvrdil (otazka jestli uprimne) ze by mu nevadilo zapas zopakovat..Co me vsak sokovalo bylo prohlaseni trenera Domenecha, ktery byl rozladeny z toho ze nemuze oslavovat postup a misto toho musi odpovidat na stupidni dotazy novinaru..gol navic podle neho padl podle pravidel. Co se tyce fr-ger spojenectvi, tezko si predstavit ze by mohlo dojit k dohode na urovni EU pokud by tyto zeme byly proti. Proste je potreba respektovat politickou realitu..nicmene to nebrani tomu aby prave mensi zeme zvysili svuj vyjednavaci potencial napr. v ramci V4. A me vzdycky bavi kdyz se Francouzi verejne pohorsuji - protoze tak ztrapnuji hlavne sami sebe :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Jsem rodilý Brňák, moravský patriot a český vlastenec. Momentálně pracuji pro Evropskou komisi, kde mám na starosti prosazování účinnějších opatření pro boj s korupcí zejména při správě fondů a dalších finančních prostředků EU.
I proto, že vidím nedostatky veřejné správy zblízka, podporuji pravicovou politiku malého, úsporného, ale silného státu, širokých individuálních práv a odpovědnosti občanů, jakož i spojenectví s nejvyspělejšími demokraciemi Západu... u nás tedy politiku ODS.

Seznam rubrik