Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

1. 5. 2010 2:09
Zveřejněné výsledky nejspíš nejsou pravdivé

Chybí kontrola, každý si může vykládat, co ho napadne.

0 0
možnosti
STT

Seneca the Thinker

30. 4. 2010 11:26
Paroubek je vystrašený z Hyde parku -

tento sexuální titán definitivně odmítl účast v Hyde parku a bude tak jediným lídrem politické strany v zemi, který se tohoto předvolebního grilování nezúčastní…

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

30. 4. 2010 11:21
To se mi líbí

jak voliči čSDD tu vysvětlují, proč u studentů gymnázia nezvítězil velký Jiří. Jací jsou to chudáci, ignoranti a nemají zkušenosti a kdovíco ještě. Už vidím jak by je chválili, jak jsou rozumní a moudří, kdyby to dopadlo naopak.

Mladí lidé jsou mnohem citlivější na nějaké nespravedlnosti. Pokud se podíváte do historie, tak to byli vždy studenti, kteří se postavili proti nespravedlivému režimu. Tak z nich dneska nedělejte blbce, jsou stejní, jako byly všechny generace studentů před nimy.

0 0
možnosti
ZZ

zabakkovi

30. 4. 2010 16:25
Re: To se mi líbí

No právě. Voliči sociálních demokratů studentům nemohou zapomenout ten 89tý.;-)

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

30. 4. 2010 10:36
Víte mladý pane. co se říká o samochvále?

aniž bych věděl cokoliv o gymnáziu, které jste absolvoval, měl byste se trochu krotit.  Že pro vás bylo těžké zvládnout přijímací zkoušky (které bývaly kdysi celostátně jednotné) vůbec nemusí znamenat, že právě tato škola je náročná.  Zatím jsem se nesetkal  nikým, kdo by tvrdil, že ta jeho škola je širioko daleko  nejblbější a berou tam každého. A že převážná většina absolventů střední školy se dostane na vysokou? Tak tomu prostě nyní je.  Některé vysoké školy berou bez přijímaček a některé posílají oznámení o přijetí ihned po podání přihlášky, dlouho před maturitou.

Ale nezoufejte, taky jsem před třiceti lety absolvoval gymnázium, které bylo široko daleko nejlepší, většina mých spolužáků se dostala na vysokou, já taky. :-)

0 0
možnosti
JN

Yesname

30. 4. 2010 10:49
Re: Víte mladý pane. co se říká o samochvále?

To byla kritika, nebo samochvála? A jak to jinak souvisí s námětem článku?

0 0
možnosti
ŠF

stev

30. 4. 2010 10:15
Volby by měly odrážet také individuální zájmy voličů.

Logické je, že učitel bude volit stranu, která mu slíbí zvýšení platu. Známky vážné duševní choroby ovšem vykazuje učitel, který bude volit stranu, která slibuje snižování platů v učitelské sféře. Učitelé jsou vůbec slabě placeni už od dob Jana Jakuba Ryby (*1765  +1815). Ještě žádná politická garnitura v Čechách jim nepřiznala odpovídající platy. Přitom nikdo nepochybujeme, že to je těžké a náročné povolání. Krom toho, z důvodu schizofrenie takovému voliči hrozí nebezpečí, že bude také nést vysokou spoluúčast coby pacient.

0 0
možnosti
STT

Seneca the Thinker

30. 4. 2010 10:17
Zašmodrchal jste se do toho,

levicový titáne.

0 0
možnosti
H

hlub

30. 4. 2010 9:55
Proč studenti volí ODS a Kalouska

protože se topolánek nechá fotit nahatej a kníže na schůzích spinká

0 0
možnosti
STT

Seneca the Thinker

30. 4. 2010 10:11
Hle - toť komunistická

logika.

0 0
možnosti
K

Kocourek_69

30. 4. 2010 9:45
Proč studenti volí ODS a Kalouska

Páč jsou mladí a nemají žádné životní zkušenosti. Nechají se lacino opít rohlíkem o krásných zítřcích. My starší kteří jsme neztratili paměť víme že tyto partaje sice mají hezkou fasádu, naleštěná vznešená hesla ale uvnitř hnijou organizovaným zločinem. Samej kmotr, úplatky, dohozené předražené státní zakázky kamarádům z partaje, tunelování a to vše korunuje Dalík co pobíhá s igelitkama po parlamentních kuloárech aby nakoupil nějakého toho poslance z řad opozičních stran.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

30. 4. 2010 10:18
Re: Proč studenti volí ODS a Kalouska

Proto začali v roce 1989 revoluci.

0 0
možnosti
STT

Seneca the Thinker

30. 4. 2010 9:40
Kdy že to komunisté vřeštěli

mladý je básník, jenž zpívá pro mladé, mladý je každý komunista, mladý je soudruh Stááálin?

0 0
možnosti
PD

duff_

30. 4. 2010 9:22
Studenti

O co víc jsou studenti odolní vůči pochybným slibům ČSSD, o to víc podléhají heslům "pravice" o šetření a lepší budoucnosti bez dluhů. Nemám jim to za zlé, prostě ještě nezjistili, jak se věci doopravdy mají. Dnešní studenti si asi nemůžou pamatovat působení pana Kalouska na ministerstvu obrany, kdy došlo k nákupu vadných padáků nebo prošlých raket. Ministerstvo obrany je jedna velká díra na peníze, ale nikomu to nevadí.

0 0
možnosti
STT

Seneca the Thinker

30. 4. 2010 9:27
Oh My God !!!

volám.

0 0
možnosti
MB

buxus

30. 4. 2010 9:01
Je dost pošetilé odsuzovat názory

... středoškolských studentů, když ani mnoho starších vtdělaných lidí nemá jasno koho vlastně volit. Výsledek ve prospěch ODS a TOP 09 není výsledkem nějaké zvláštní přízně pro tyto strany. Studenti si asi stejně jako mnoho ostatních lidí uvědomují, že tyto strany asi také nesplní své mnohé sliby (stejně je jako neplnily v minulosti) a že počet vyžírků a podvodníků se v těchto stranách nikterak neliší od ostatních partají. Čili výsledek spíš tkví v tom, že studenti zcela jasně odmítli politiku ČSSD a KSČM. Proto je tady tolik nářku ze strany "lidovědomovních" brigádníků.

0 0
možnosti
JB

jurgenb

30. 4. 2010 9:06
Re: Je dost pošetilé odsuzovat názory

Dovolím si oponovat. Studiem na gymnásiu se v podstatě stáváte čekatelem vysokoškolského studia, protože gymnásia jsou na toto zaměřená. Tím, že poté vystudujete VŠ a naleznete práci, která vás finančně zajistí, tím je jasně daná predikce toho, koho přece budou volit.

Ano, každý má šanci najít si práci, která ho zabezpečí, ale buďme upřímní, že na mnohých postech nejde ani tak o zkušenosti či schopnosti, ale o to mít před jménem Ing. nebo Mgr. Doba je bohužel taková

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Jsem rodilý Brňák, moravský patriot a český vlastenec. Momentálně pracuji pro Evropskou komisi, kde mám na starosti prosazování účinnějších opatření pro boj s korupcí zejména při správě fondů a dalších finančních prostředků EU.
I proto, že vidím nedostatky veřejné správy zblízka, podporuji pravicovou politiku malého, úsporného, ale silného státu, širokých individuálních práv a odpovědnosti občanů, jakož i spojenectví s nejvyspělejšími demokraciemi Západu... u nás tedy politiku ODS.

Seznam rubrik