Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A to si říkáte český vlastenec

a přitom jste vůbec nepochopil o co jde!Rv

0 0
možnosti
JZ

Jste mladý a máte ještě čas zmoudřet.Srdečně to Vám přeji.Zatím Jste ,jak, Vy mladí často říkáte: ,,mimo mísu", ale to svěkem postupně přijde po nškolika zklamáních a rankách osudu.I ten pravicový nádech postupně vybledne.POstačí třeba ztráta zaměstnání, nebo i malá nemoc.To Vám však skutečně nepřeji.Mějte se naopak dobře.Zamyslete se proč asi je tak masivní kampaŇ v masmédiích, které vlastní zejména němečtí občané?Že by tam nebyl nějaký jiný důvod, nechci věřit.Čím je tak oslnivý ten pan kníže?Vždyť není ani vzdělaný, dokonce nedokončil ani tu střední lesnickou.A to mu nebránili ti prokletí komunisté, když žil v cizině.Jeho vystupování také není na nějakou cenu z Menzy , jeho IQ nevypadá na rekordní číslo.Zamyslete se trošku.

1 0
možnosti
JN

J16a61n 31N66o75v18á62k

22. 1. 2013 12:31

I Vy hrdino Rv

2 0
možnosti
PV

volit nejdu. tak hnusnou (a hlavne neprofesionalni) kampan z obou stran jsem nevidel ani za dob Paroubka a Topolanka (psano v abecednim poradi).

0 1
možnosti
Foto

tuhle špínu rozehrál Miloš....příznivci KS někdy sice oplácejí, ale nevím ani o jedné špinavé volební taktice o Karla samotného;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Jsem rodilý Brňák, moravský patriot a český vlastenec. Momentálně pracuji pro Evropskou komisi, kde mám na starosti prosazování účinnějších opatření pro boj s korupcí zejména při správě fondů a dalších finančních prostředků EU.
I proto, že vidím nedostatky veřejné správy zblízka, podporuji pravicovou politiku malého, úsporného, ale silného státu, širokých individuálních práv a odpovědnosti občanů, jakož i spojenectví s nejvyspělejšími demokraciemi Západu... u nás tedy politiku ODS.

Seznam rubrik