Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Berlusconi je prachatý a přesto bral. EU

0 0
možnosti

V únoru 2012 KS řekl k amnestii: ,,Máme zbytečně mnoho vězňů. (...) Myslím, že je to správné, naprosté kriminalizování všech je blbost.´´. Nyní amnestii kritizuje. Rozhodně proto není názorově konzistentnější než Zeman.

0 2
možnosti

doporučoval bych Vám si přečíst blog napsaný o něco níže, je to v podstatě životopis Zemana, k tomu jsou přiloženy anketní otázky, a pak Vám to ukáže ke komu máte blíž. Nestojím na žádné straně barikády, proto jsem si tento testík dal.Kdo mne vyšel Vám sdělovat nebudu, abych Vás neovlivňoval. Budu volit toho ,co mne vyšel.

 Ostatně u toho Zemana se neustále předhazuje jeho členství v KSČ.Ale dle toho životopisu, zpracoval ho někdo jiný, po vystudování SŠ mu komunisti nedovolily studovat VŠ, do strany vstoupil v roce 1968, v roce 1969 ho zase vyhodily protože byl proti vstupu Varšavského paktu nejen ze strany, ale i z práce. Pak živil různě jak, nastoupil do jiného závodu, kde ho také vyhodila strana z práce pro kritiku jejich politiky. Celkem zajímavé čtení. Takže jsou věci a věci, pochopitelně ta opoziční smlouva co byla, byla na jednu stranu výhodná, protože nás nenahnala znovu do předčasných voleb. Já vím ,že to taky stálo za houbelec, ale tolik voleb za sebou a ty zbytečné výdaje a zase by to dopadlo stejně.

 Určitě tady narazím, ale sděluji jen co si myslím

3 2
možnosti

a protoze nam Karel Schwarzenberg rika vzdy vse stejne, tak napred souhlasi s amnestii prezidenta, aby druhy den rekl, ze je proti, nebot kdyz se dozvedel koho vseho se to tyka tak se mu to nelibi... a nebo by ztratil body?...  je natolik konzistentni, ze jednou v diskusi rekne, ze Benesovy dekrety uz neplati, aby posleze zmirnoval svoji retoriku na to, ze jsou pravne vyhasle...   Vite ja bych rekl, ze maji oba maslicko na hlavickach - jen media se snazi zdiskreditovat vic Zemana - protoze on neni s medii kamarad a nikdy si od nich nenechal nic libit, naopak do nich rype a potom je tady v te zemi mnoho lidi, kteri maji hruzu z toho, ze bychom meli aktivniho prezidenta ktery by se sam zasazoval o majetkova priznani apod.  Budme na zemi a neverme tehle medialni masazi ktera si nezada s temi valecnymi .. to je to, co rozdeluje tenhle narod, mladym je sumafuk a z legrace budou volit Schwarzenberga, protoze jim vyradili potetovaneho profesora a navic jejich idoly ho budou volit taky tak proc by se nepridali ze? ...Ja osobne nebudu volit knizete, protoze jeho pasivita mi nahani hruzu, jeho spankovy deficit, ktery stale nekde dohani a jine veci. Mnoho z nich se vubec nezverejnuje .. kuprikladu mne zajimalo, zda TV NOVA zverejni onu vyzvu brigadniho generala a drzitele radu Bileho lva, bojovnika z II. sv. valky ktery nasazoval zivot za nasi zem - Alexandra Beera, aby Schwarzenberg odstoupil z kandidatury na Hrad,  v TV  ani slovo!  Ani slovo o tom, ze pani Schwarzenbergova povila knizeti tri deti - syna, dceru a druheho syna .. druhy syn vsak byl levobocek .. slysel jste slovo o tom? ja ne! Proto tvrdim ze oba maji sva pro i proti - ale Schwarzenberg je spjat se soucasnou vladou a vsemi reformami a "okradani" lidi a takoveho prezidenta ja nechci! Za Zemanem byl alespon videt posun v zemi!

4 3
možnosti

jsou názory se kterými u Vás nesouhlasím, to je fakt, ale je obtížné se u Vás vyjadřovat, protože tam diskuse nejde, ale v tomto máte pravdu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Jsem rodilý Brňák, moravský patriot a český vlastenec. Momentálně pracuji pro Evropskou komisi, kde mám na starosti prosazování účinnějších opatření pro boj s korupcí zejména při správě fondů a dalších finančních prostředků EU.
I proto, že vidím nedostatky veřejné správy zblízka, podporuji pravicovou politiku malého, úsporného, ale silného státu, širokých individuálních práv a odpovědnosti občanů, jakož i spojenectví s nejvyspělejšími demokraciemi Západu... u nás tedy politiku ODS.

Seznam rubrik