Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Všude jen čtu, jak byl Zeman podlý apod. Nedíval jsem se na všechny debaty, ale měl jsem dojem, že to byli právě moderátoři debat, kteří neustále vrtali do minulosti obou kandidátů. Manipulovali je tak sami k těmto nechutnostem, které se musely vynořit. Ani v jediné debatě jsem neviděl, že by měl moderátor větší snahu ptát se kandidátů na budoucnost. Možná se ale mýlím.

2 0
možnosti
EJ

velikou výhodou přímé volby je, že volební hlas lůzy(jak nás mnohokrát nazvali) má stejnou sílu jako hlas elity. Nešlo nás uplatit. je nás mnogo. A toto byl hlavní problém celé volby. Nemohli si nás koupit, dát nějakou trafiku. Výsledek jasný, pro ně nepřijatelný. Že někteří vyhrožují emigrací? Ať si jdou. Hooodně rychle by se naše herecké hvězdy vracely. TAm na ně nikdo nečeká a pečení holuby do pusy nelétají.RvRv

4 0
možnosti
MI

Vlastně máte pravdu, s tou ne/přijatelností kandidátů před nějakým časem a dnes a z téhož vyplývajícím v zásadě pozitivním výsledkem; dodal jste tomu ( i pro mne nešťastnému) výsledku pozitivní nádech, za což máte moje poděkování!:-) Ale mám obavu o vaše tvrzení o lidech, ve kterých byl vzbuzen zájem o politiku. Někde proběhl článek o jakési paní Míše, která s úsměvem vyprávěla jak tuto volbu vnímá jen jako něco, o čem bude dětem jednou vyprávět že když to bylo poprvé, byla u toho, jinak že už deset k volbám nechodí. Jinak osobně si myslím že podobní lidé by buďto měli být zbavení svéprávnosti ( s nadsázkou řečeno), nebo minimálně kráceni na svých občanských právech právě za to, že k volbám nechodí a jako občané se tudíž vlastně nechovají ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Jsem rodilý Brňák, moravský patriot a český vlastenec. Momentálně pracuji pro Evropskou komisi, kde mám na starosti prosazování účinnějších opatření pro boj s korupcí zejména při správě fondů a dalších finančních prostředků EU.
I proto, že vidím nedostatky veřejné správy zblízka, podporuji pravicovou politiku malého, úsporného, ale silného státu, širokých individuálních práv a odpovědnosti občanů, jakož i spojenectví s nejvyspělejšími demokraciemi Západu... u nás tedy politiku ODS.

Seznam rubrik