Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

ČSSD ne proto získala jen 20,4 %, že by byla nějak extra selhala. Spíš Babiš budí dost velkou důvěru a "odsál" tím velkou část potenciálních voličů ČSSD. Protože Babišův program je víc doleva než doprava (naštěstí).

Mám za to, že na levicovém myšlení není nic špatného. Většina soudních levicově smýšlejících taky nechce zvyšovat státní dluh, chce pracovat a mít za to slušnou mzdu. Jde spíš o to, že pravice je absolutně bezohledná při reformách. Nejvíce si to odnesli invalidi, důchodci, nezaměstnaní a nízkopříjmové skupiny. Pro pravici by byla genocida těchto skupin mentálně blíž, než dopřát jim relativně důstojný život.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1090x
Jsem rodilý Brňák, moravský patriot a český vlastenec. Momentálně pracuji pro Evropskou komisi, kde mám na starosti prosazování účinnějších opatření pro boj s korupcí zejména při správě fondů a dalších finančních prostředků EU.
I proto, že vidím nedostatky veřejné správy zblízka, podporuji pravicovou politiku malého, úsporného, ale silného státu, širokých individuálních práv a odpovědnosti občanů, jakož i spojenectví s nejvyspělejšími demokraciemi Západu... u nás tedy politiku ODS.

Seznam rubrik